ALEGE VIAȚA – ACȚIUNEA T.I.S.P.O.L. SPEED

De IPJ Braila 04 Aprilie 2019, 20:49 Administrative

În această săptămână, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Săptămâna 01-07 aprilie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Speed și vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Ieri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, s-a derulat acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei.

Cu această ocazie, polițiștii brăileni au oprit în trafic și controlat 236 de vehicule și au aplicat 199 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei regulamentare.

Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 12 permise de conducere.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Astfel, astăzi, 04 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila vor desfășura acţiuni ce vizează reducerea consecințelor accidentelor rutiere prin sancționarea abaterilor referitoare la nerespectarea regimului legal de viteză.

 

 

Autor IPJ Braila 04 Aprilie 2019, 20:49 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii