O farmacie DONA din Brăila va funcționa cu program non-stop de Sfintele Pasti

De Frimu Ghinea 13 Aprilie 2017, 01:26 Administrative

Pe durata sărbătorilor pascale, rețeaua DONA menține programul de funcționare non-stop pentru farmacia din Cartier Obor, Strada Școlilor, numărul 96, bloc AB1.

„Din experiența noastră din anii trecuți, afecțiunile biliare și digestive precum enterocolitele, toxiinfecțiile alimentare sau indigestiile se manifestă cu o frecvență mai mare în rândul pacienților, în preajma Sărbătorilor de Paște. Mai mult, ne aflăm într-un sezon de tranziție din punct de vedere meteorologic, când schimbările bruște de temperaturi determină apariția unui număr însemnat de cazuri de răceală și afecțiuni respiratorii. Pentru toate aceste boli, care pot surveni în mod neprevăzut, pacienții noștri au la dispoziție Lista Verde DONA - catalogul produselor de larg interes disponibile în Farmaciile DONA, recent actualizat și care cuprinde atât OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie medicală), precum şi suplimente alimentare deseori solicitate în farmacii în această perioadă a anului.
De asemenea, farmaciștii noștri sunt pregătiți să le ofere 24 din 24 de ore sfaturi utile și soluții personalizate de sănătate. Cu această ocazie, dorim să le transmitem tuturor brăilenilor sărbători fericite, pline de liniște sufletească și bucurii alături de cei dragi”, au declarat reprezentanții lanțului DONA.

 

Autor Frimu Ghinea 13 Aprilie 2017, 01:26 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii