Distrigaz Sud Rețele despre oprirea din 30 iulie din Șos. Râmnicu Sărat, cartierul Minerva, cartierul Lacu Dulce și din Cazasu

De Frimu Ghinea 30 Iulie 2018, 18:11 Administrative

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale, în judeţul Brăila, Municipiul Brăila (Șos. Râmnicu Sărat, cartierul Minerva și cartierul Lacu Dulce) și Localitatea Cazasu, astfel:

Ca urmare a execuției unor lucrări asupra sistemului de distribuție al gazelor naturale ce alimentează Șos. Râmnicu Sarat, cartierul Minerva și cartierul Lacu Dulce din Municipiul Brăila și Comuna Cazasu, alimentarea cu gaze naturale pentru clienții amplasați pe aceste străzi, va rămâne sistată în data de 30 iulie 2018, în intervalul orar 11.00 - 19.00.

Reprezentanții Distrigaz Sud Rețele fac eforturi pentru reluarea alimentării cu gaze naturale în cel mai scurt timp posibil.

Ca urmare a sistării alimentării cu gaze naturale vor fi afectați 1.354 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Pe această cale ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri.

 

 

Autor Frimu Ghinea 30 Iulie 2018, 18:11 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii