Un microbuz a provocat o tamponare pe strada Castanului

De IPJ Braila 13 Iulie 2011, 22:55 Accidente Braila
A.D. (59 de ani), din Brăila, în timp ce conducea microbuzul, proprietatea societăţii comerciale la care este angajat, efectuând transport public de persoane pe traseul Carrefour-Brăila, pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Castanului, nu a păstrat distanţa faţă de autotractorul din faţa sa, care staţiona pentru a vira la stânga, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şapte pasageri în microbuz.Astfel, M.N. (56 de ani), B.M. (49 de ani) şi M.T. (55 de ani), toate domiciliate în municipiu, au suferit leziuni corporale
grave pentru care au fost transportate şi internate la spital, iar numiţii P.N. (73 de ani), S.I. (29 de ani), P.M. (27 de ani) şi C.E. (63 de ani), toţi din Brăila, au suferit vătămări corporale uşoare pentru care au primit îngrijri medicale la spital, fără să rămână internaţi.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


 

Autor IPJ Braila 13 Iulie 2011, 22:55 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate