Trei persoane accidentate grav de soferi braileni, in perioada 9-10 august a.c.

De A.Frangu 12 August 2014, 00:39 Accidente Braila
Dupa cum informeaza IPJ Braila, în perioada 9-10 august 2014 au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu victime. Trei dintre acestea, soldate cu persoane accidentate grav, au avut loc pe DC 10, pe bulevardul Dorobantilor  si  pe Soseaua Buzaului din Braila. Accidentele rutiere au avut loc dupa cum urmeaza:

- mopedist accidentat grav pe DC 10:
In seara zilei de 9 august a.c.,  C.Sorin (37 de ani), din Brăila, fara permis de conducere si aflat sub influenta bauturilor alcoolice, conducea un moped pe DC 10, în afara municipiului Brăila. Acesta a pierdut controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat de autoturismul condus de I.Vasile (38 de ani), din municipiul Brăila.

Mopedistul a suferit leziuni corporale grave, pentru care a fost transportat şi internat în spital, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru a se stabili cu exactitate gradul de alcoolemie. Politistii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

- sofer accidentat grav pe Bulevardul Dorobantilor:
Un alt accident soldat cu o victima a avut loc la data de 10 august a.c.  A.Vasile (64 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada 1 Decembrie 1918, în dreptul blocului 3B, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în refugiul pietonal situat în staţia de tramvai de la intersecţia cu strada General Eremia Grigorescu.

Soferul, care a suferit leziuni corporale grave, a fost transportat la spital unde a ramas internat si deoarece la testarea cu etilotestul a rezultat ca avea  în aerul expirat 0,44 mg/la alcool pur i-au fost recoltate probe biologice de sânge. De asemenea, i-a fost întocmit
dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

- accidentata grav pe trecere de pietoni:
Vatamari corporale grave a suferit si brăileanca D.Tudora (77 de ani) care traversa Soseaua Buzaului pe marcajul pietonal. In dreptul unei statii peco a fost accidentata grav de D.Valentin (32 de ani), din Brăila, care conducea microbuzul proprietatea societăţii la care este angajat. Accidentul a avut loc duminica, 10 august, la orele 11:23.

Pietonul a fost transportat la spital unde a ramas internat. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au întocmit dosar penal  pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor A.Frangu 12 August 2014, 00:39 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii