Pietoni, din care unul de 3 ani, accidentați

De IPJ Braila 19 Decembrie 2017, 21:08 Accidente Braila

În data de 18.12.2017 în jurul orelor 13.00, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Ianca, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 22 în loc Şuţeşti, a avut loc un eveniment rutier. În urma cercetărilor s-a stabilit că un conducător auto în vârstă de 46 ani din com. Gradiştea, în timp ce conducea un microbuz din direcţia Brăila către Râmnicu-Sărat, surprinde şi accidentează o minoră de 3 ani, care s-a angajat în traversarea DN 22 în fugă şi prin loc nepermis.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*

În data de 18.12.2017 în jurul orelor 13.00, un conducător auto în vârstă de 58 ani, în timp ce conducea auto  în municipiu pe Calea Călăraşilor, la marcajul pietonal din dreptul imobilului cu nr. 310, nu acordă prioritate de trecere unui pieton pe care îl acroşează. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, o femeie în vârstă de 56 ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale.
Atât conducătorul auto cît şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 19 Decembrie 2017, 21:08 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii