Pietoni accidentați pe marcajul pietonal și un motociclist accidentat mortal

De IPJ Braila 28 Aprilie 2016, 16:36 Accidente Braila

In data de 26 aprilie 2016, la ora 15:45, un brăilean de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Roşiorilor, a surprins şi lovit un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, pietonul, un brăilean de 86 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri şi investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa alcoolului, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
În seara de 26 aprilie, la ora 21:35, un tânăr de 24 de ani, din municipiu, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, în apropierea intersecţiei cu strada Chişinăului, l-a lovit pe un minor de 17 ani, din municipiu, care traversa strada pe lângă bicicletă, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, acesta din urmă a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

Miercuri, 27 aprilie 2016, la ora 17:10, un brăilean de 29 de ani, în timp ce conducea motocicleta, pe Calea Galaţi, pe sensul de mers către strada Mircea Mălăerul, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în  acesta. În urma coliziunii a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost accidentat mortal de autoturismul condus de către un brăilean de 42 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Poliţişti de la Biroul Rutier au efectuat cercetări la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Autor IPJ Braila 28 Aprilie 2016, 16:36 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii