Însurătei : accident cu trei victime pe strada Pictor Nicolae Grigorescu

De IPJ Braila 18 Iulie 2011, 21:54 Accidente Braila
Poliţia oraşului Însurătei a fost sesizata, prin apelul de urgenţă, cu privire la faptul că pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, din oraşul Însurăţei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit următoarele:La orele 20.05, numita H.S. (34 de ani), din oraşul Însurăţei, în timp ce conducea atelajul proprietate personală, pe strada amintită, s-a rupt opritoarea de la căruţă, a pierdut controlul asupra atelajului şi a intrat într-un pilon din fier, situat în afara părţii carosabile, fiind proiectaţi în afara căruţei atât ea, cât şi cei doi copii ai săi, cu vârste de 8 şi 14 ani.

Cei trei au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătoarea atelajului hipo a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Autor IPJ Braila 18 Iulie 2011, 21:54 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate