Coliziune între două autoturisme la Muchea

De Frimu Ghinea 02 Noiembrie 2011, 19:23 Accidente Braila
Marti dimineaţă la orele 7.20 în afara localităţii Muchea un autoturism a patruns pe contrasens si a lovit un altul care circula regulamentar.Primul era condus de D.C. (37 de ani), din comuna Străoane, judeţul  Vrancea iar al doilea de brăileanul C.C. (58 de ani).În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului din urmă, fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean Brăila, pentru a-fi acordate îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, li în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală vătămare corporală din culpă.

În timp ce poliţiştii de la Servciul Rutier Brăila efectuau cercetarea locului accidentului, au găsit în interiorul maşinii conduse de numitul D.C. un număr de 14 recipienţi din plastic, a câte 20 de litri, 5 din aceştia conţinând un lichid cu miros şi aspect de vin, iar ceilalţi 9 recipienţi conţinând un lichid cu miros şi aspect de băutură alcoolică spirtoasă.
Pentru recipientele identificate, cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă, fapt pentru care întreaga cantitate de băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, reprezentanţi ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi şi Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Brăila.


 

Autor Frimu Ghinea 02 Noiembrie 2011, 19:23 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate