Accidente rutiere având ca victime pietoni

De IPJ Braila 26 Februarie 2016, 09:11 Accidente Braila

Miercuri, 24.02.2016, la ora 06.40, N.Ionuţ (27 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Galaţi, a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversarea străzii, fără să se asigure, la intersecţia cu strada I.C. Brătianu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, D.Nicolae (66 de ani), din municipiu, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internat.
Poliţişti de la Biroul Rutier au efectuat cercetări şi în cauză au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
Miercuri seară, la ora 20:35, B.Costică (45 de ani), din comuna Zorleni, judeţul Vaslui, în timp ce conducea  ansamblul de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, pe D.E. 584, în localitatea Valea Cânepii, comuna Unirea, a surprins şi accidentat pe localnicul O.Fănel (36 de ani), care se angajase în traversare, fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat şi internat la spital pentru îngrijiri medicale.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i s-a recoltat o probă biologică de sânge.
Poliţişti de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform Art.196 din Codul penal.

 

Autor IPJ Braila 26 Februarie 2016, 09:11 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii