Accidente rutiere la început de an soldate cu răniți și un deces

De IPJ Braila 10 Ianuarie 2016, 20:38 Accidente Braila

În ziua de 8 ianuarie, ora 18:05, F.Viorel (43 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Comuna din Paris, la intersecţia cu Şoseaua Focşani, nu a acordat prioritate de trecere minorei O.A. (17 ani), din Brăila, care traversa strada, pe marcajul pietonal, şi a accidentat-o.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, fără încuviinţarea poliţiei, fiind depistat ulterior pe strada Ciucaşului. Victima a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internată.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului rutier, fără încuviinţarea poliţiei.

*
În seara de 9 ianuarie, la ora 23:10, L.Iulian (37 de ani), din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea microbuzul de transport public de persoane interjudeţean, pe bulevardul Dorobanţilor, din municipiul Brăila, în apropiere de intersecţia cu strada General Eremia Grigorescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Ocolire dreapta”, situat în dreptul refugiului de tramvai, şi a intrat cu partea din faţă în gardul refugiului.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Galaţi, şi rănirea uşoară a şoferului şi a alţi doi pasageri, un băiat de 13 ani şi o femeie de 39 de ani, ambii din judeţul Tulcea.

Primul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, iar persoanele rănite, la Spitalul Judeţean Brăila, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţişti de la Biroul Rutier Brăila au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 10 Ianuarie 2016, 20:38 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii