Accidente rutiere în Brăila, 31 martie 2016

De IPJ Braila 01 Aprilie 2016, 18:14 Accidente Braila

La data de 31 martie, la ora 18:10, T.Marius (27 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, în dreptul blocului F2, a surprins şi accidentat doi minori, în vârstă de 8 ani, din Brăila, care traversau strada prin loc nepermis, fiind nesupravegheaţi.
În urma accidentului, aceştia au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unul dintre ei fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  
*
Joi, 31 martie 2016, la ora 19:50, S.Iulian (31 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, în dreptul blocului 24A, a surprins-o şi accidentat-o pe S.Ioana (72 de ani), din municipiu, care era angajată în traversarea străzii, neregulamentar, pe trecerea pentru pietoni, însă la culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune pentru pietoni.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 01 Aprilie 2016, 18:14 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii