Accidente rutiere în Braila soldate cu vatamari corporale usoare

De IPJ Braila 01 Octombrie 2015, 22:59 Accidente Braila

La data de 30.09.2015, ora 16:30, C.Adrian (27 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Galaţi, dinspre strada Mircea Mălăerul, la intersecţia cu strada Walter Mărăcineanu, a efectuat viraj la stânga, către strada Progresului, fără să acorde prioritate de trecere lui H.Cătălin (39 de ani), din Brăila, care se deplasa cu bicicleta, pe banda 1 a sensului opus de mers, şi l-a accidentat.

După producerea evenimentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la U.P.U. Brăila, pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internat.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

*
Aseară (30.09.2015), la ora 22:55, D.Stelică (46 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autobuzul, care aparţine societăţii la care este angajat, pe strada Anton Pann, în apropierea intersecţiei cu strada Dorului, i-a acroşat cu clapa de pe partea lateral-dreapta a autovehiculului, care se afla în poziţia deschis, pe Ş.Sică (41 de ani) şi C.Lica (47 de ani), ambii din municipiu, care se deplasau pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi brăileni, care au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 01 Octombrie 2015, 22:59 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii