Accidente rutiere produse în municipiul Brăila şi judeţ în perioada 30-31 octombrie 2015

De IPJ Braila 02 Noiembrie 2015, 11:35 Accidente Braila

În dimineaţa zilei de 30 octombrie, la ora 09:30, o persoană de 34 de ani, din comuna Surdila Găiseanca, a apelat numărul 112 şi a sesizat că, pe raza comunei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. După primirea apelului de urgenţă, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei, care au desfăşurat primele cercetări şi au stabilit că o femeie, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Surdila Găiseanca, în timp ce conducea un atelaj hipo, pe raza localităţii, l-a lovit cu roata dreapta faţă pe un localnic de 76 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Acesta a fost transportat la U.P.U. Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea. Conducătoarea căruţei a fost testată cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,18 mg/l, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Făurei, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
În ziua de 31 octombrie, la ora 11:20, un conducător auto, care se afla în trafic, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi a sesizat că, pe DE 584, în afara oraşului Însurăţei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei s-au deplasat la locul producerii evenimentului şi au stabilit că S.Iulian (34 de ani), din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul menţionat, pe direcţia Slobozia-Brăila, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autotren, în zona de acţiune a indicatorului “Depăşirea interzisă”, încâlcând marcajul longitudinal continuu, şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus, pe sensul opus, de către I.Iulian (25 de ani), din judeţul Buzău.

În urma impactului, S.Maria (28 de ani), din judeţul Argeş, pasageră în maşina condusă de către şoferul din urmă, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internată. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
*
Sâmbătă, 31 octombrie, ora 13:40, M.Laurenţiu (50 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Griviţa, din municipiu, a virat la stânga, pe Calea Galaţi, către bulevardul Dorobanţilor, moment în care a surprins-o şi accidentat-o pe brăileanca P.Niculina (79 de ani), care traversa strada pe marcajul pietonul, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.


În urma accidentului, femeia a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost  transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, nerămânând internată. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului, şi i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 02 Noiembrie 2015, 11:35 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii