Biciclist și pieton accidentați pe strada Comuna din Paris și Hipodrom

De IPJ Braila 11 Februarie 2016, 08:02 Accidente Braila

La data de 9 februarie, ora 11:10, N.Costel (45 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Comuna din Paris, a surprins şi accidentat un biciclist ce se deplasa în aceeaşi direcţie, pe banda 1, şi nu s-a asigurat când a efectuat viraj la stânga.

În urma accidentului, biciclistul, A.Mihai (59 de ani), din municipiu, a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la U.P.U. Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale, nerămânând internat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

Tot în data de 9 februarie, la ora 11:30, F.Adrian (26 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Hipodrom, către Calea Călăraşilor, a virat dreapta, la culoarea verde intermitent a semaforului electric, a pătruns pe Calea Călăraşilor şi, în zona marcajului pietonal, l-a surprins şi accidendat pe C.Marian (40 de ani), din municipiul Brăila, care traversa strada neregulamentar, în fugă şi fără să se asigure.

În urma evenimentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 11 Februarie 2016, 08:02 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii