Accidente rutiere în Braila în data de 17 august 2015

De IPJ Braila 19 August 2015, 15:42 Accidente Braila

Tot luni, la ora 14:45, D.Valentin (24 de ani), din localitatea Cazasu, în timp ce conducea autoutilitara, pe Calea Călăraşilor, dinspre Bariera Călăraşilor către strada Celulozei, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare, a lovit în partea din spate autoturismul care circula în faţa sa.
În urma coliziunii, conducătorul acestuia, B.Stere (54 de ani), din municipiul Brăila, a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 17 august, ora 14:50, C.Florin (31 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Dorobanților, pe banda a 3-a de circulaţie, dinspre strada Școlilor către Calea Călărașilor, în dreptul blocului A14, l-a surprins și accidentat pe C.Marcel (62 de ani), din municipiul Brăila, care traversa bulevardul prin loc nepermis, după refugiul staţiei de tramvai.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila şi a rămas internat.
Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că acesta din urmă avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l.
Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 17.08.2015, ora 18:10, P.Emil (55 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoutilitara, pe strada Comunarzi, efectuând manevre de parcare, a deschis portiera stânga faţă, moment în care l-a acroşat pe A.Vasile (58 de ani), din municipiu, care se deplasa cu bicicleta.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internat.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că A.Vasile avea 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

La data de 17.08.2015, ora 19:05, Ţ.Ligia (47 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Griviţei, la intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918, a efectuat viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de către B.Dumitrel (26 de ani), din Brăila, pe strada Griviţei, din sensul opus, şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului a rezultat rănirea şoferiţei şi a fost transportată la spital, pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale necesare, fără să fie internată.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 19 August 2015, 15:42 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii