Accidente rutiere în Brăila și județ, 10 si 11 noiembrie 2015

De IPJ Braila 12 Noiembrie 2015, 18:46 Accidente Braila

Marţi, 10 noiembrie a.c., la ora 12 :50, B.Dumitru (78 de ani), din comuna Măxineni, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe DN 23, în localitate, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a fost acroşat de motocicleta care se afla în depăşirea sa, condusă de L.Cosmin (26 de ani), din comună.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a acestora, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 *
În aceeaşi zi, la ora 17:15, R.Nicoleta (40 de ani), din comuna Romanu, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Republicii, din localitate, l-a surprins şi accidentat pe localnicul B.Iosif (41 de ani), care se deplasa cu bicicleta şi nu a acordat prioritate de dreapta autoturismului.
Bicicleta nu era echipată cu mijloace sau elemente reflectorizante pentru mersul pe timp de noapte, iar biciclistul nu purta vestă reflectorizantă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că biciclistul avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
Ieri, 11.11.2015, la ora 18:20, M.Florin (23 de ani), din Constanţa, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 212, din direcţia Spiru Haret către Berteștii de Jos, s-a angajat în depășirea unui autobuz, oprit pe partea dreaptă, şi l-a acroşat şi accidentat mortal pe I.Ion (56 de ani), din satul Spiru Haret, care se angajase în traversarea drumului prin fața autobuzului, fără să se asigure.
Atât conducătorul autoturismului, cât şi al autobuzului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
 *
În aceeaşi zi, la ora 14:55, B.Ionuţ (21 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe B-dul Dorobanţilor, la intersecţia cu strada 1 Decembrie1918, efectuează virajul la dreapta, moment în care acroşează cu oglinda pe G.Petrica (80 de ani), din Brăila, care traversa pe marcajul pietonal.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 12 Noiembrie 2015, 18:46 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii