Accidente de circulaţie rutieră, 22-23 aprilie 2016

De IPJ Braila 25 Aprilie 2016, 10:45 Accidente Braila

La data de 22 aprilie, ora 13:50, G.Valentin (62 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, dinspre strada Hipodrom, în sensul giratoriu, l-a lovit pe O.Vasile (64 de ani), din municipiu, care circula pe bicicletă, venind dinspre Şoseaua Buzăului, şi pătrunsese în giratoriu fără să acorde prioritate de trecere autoturismului.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că biciclistul avea în aerul expirat 0,20 mg/l alcool pur. În urma accidentului, acesta din urmă a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.
Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
*


În seara de 22 aprilie, la ora 20:15, personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Ianca a fost sesizat, prin apel 112, de către un conducător auto din trafic, cu privire la faptul că, pe DN 2B, în localitatea Ianca, a avut loc un accident rutier  soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a desfăşurat primele cercetări şi a constatat că brăileanul C.Viorel (24 de ani), în timp ce conducea autoturismul, pe drumul naţional menţionat, dinspre Brăila către Buzău, la intersecţia cu DJ 221, l-a surprins şi accidentat pe un tânăr de 18 ani, din satul Oprişeneşti, care traversa drumul pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, pietonul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat cu ambulanţa la U.P.U. Brăila, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

În dimineaţa zilei de 23 aprilie, la ora 09:40, un brăilean de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe strada George Topârceanu, din municipiu, a surprins şi accidentat un băiat de 9 ani, din municipiu, care traversa strada neregulamentar.

În urma evenimentului, minorul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

În ziua de 23 aprilie, la ora 11:20, o brăileancă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 212, în localitatea Chişcani, către municipiul Brăila, a accidentat o minoră de 15 ani, din localitate, care traversa drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, aceasta a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea la spital şi internarea pentru îngrijiri şi investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 25 Aprilie 2016, 10:45 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii