Accidente soldate cu răniri ușoare și un deces

De IPJ Braila 22 Decembrie 2015, 19:28 Accidente Braila

La data de 21 decembrie, ora 10:40, C.Adi (47 de ani), din judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea autotrenul, pe Şoseaua de Centură a municipiului, dinspre Şoseaua Râmnicu Sărat către Şoseaua Buzăului, a pierdut controlul autovehiculului şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit uşor autoturismul condus de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna brăileană Traian.
În urma accidentului, acesta din urmă şi un pasager de 29 de ani, din Brăila, au suferit leziuni corporale uşoare pentru care au primit îngrijiri medicale la spital, fără să rămână internaţi.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Poliţişti de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
În seara de 21 decembrie, la ora 21:30, S.Cătălina (33 de ani), din municipiul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, către municipiul Brăila, din cauza neatenţiei în conducere, a lovit un indicator rutier, care semnifică „Ocolire”, moment în care a ieşit în afara carosabilului, în partea stângă a sensului ei de deplasare, şi s-a răsturnat, oprindu-se în sanțul de pe marginea drumului.
După producerea accidentului, conducătoarea auto, care purta centura de siguranţă, a suferit vătămări corporale ușoare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
A fost testată cu aparatul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţişti de la Serviciul Rutier au întocmit dosar de cercetare penală.
*
Ieri, 21 decembrie, la ora 17:40, B.Petrica (59 de ani), din comuna Şuţeşti, în timp ce conducea autoturismul, pe DN22, în afara localităţii Movila Miresii, a surprins și accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc, de circa 55-60, neidentificată până în acest moment, care se afla pe partea carosabilă, însoțind o turmă de oi.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Victima nu purta vestă reflectorizantă sau îmbrăcăminte cu elemente care să-i facă vizibilă prezenţa pe drum.
Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Autor IPJ Braila 22 Decembrie 2015, 19:28 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii