Un tânăr din Gabrielescu după ce a accidentat un copil a fugit de la locul faptei. A fost prins la casa surorii sale unde se ascunsese

De Frimu Ghinea 23 Iulie 2018, 08:45 Accidente Braila

Duminică la ora 21:30, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Constantin Gabrielescu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DC 12, pe raza localităţii de domiciliu, fără a poseda permis de conducere, l-a surprins şi accidentat pe un biciclist de 15 ani, părăsind locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nerămânând internat.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de poliţişti, în scurt timp tânărul a fost identificat la domiciliul surorii sale, din aceeaşi localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporala din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis şi sub influenţa alcoolului.

 

 

Autor Frimu Ghinea 23 Iulie 2018, 08:45 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii