Accident rutier din cauza neacordării priorităţii de trecere

De IPJ Braila 29 Iulie 2016, 14:32 Accidente Braila

Marti 26 iulie, la ora 12:35, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un conducător auto aflat în trafic, cu privire la faptul că, pe DE 584, la intersecția cu DJ 211 A, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

În urma primirii sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a desfăşurat primele cercetări şi a stabilit că o tânără de 29 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 211 A, în localitatea Viziru, din direcţia Constanța către Brăila, la intersecția cu DE 584, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula dinspre municipiul Brăila şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului, prima maşină a fost proiectată în afara drumului, lovind un alt autoturism staţionat.

După producerea accidentului, o pasageră din autoturismul care circula dinspre Brăila a suferit leziuni corporale şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 29 Iulie 2016, 14:32 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii